Ομορφιά: ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

3 λεπτά με τον
Bradford Knight


Υπάρχουν αυτοί που είναι απλά καλοί στο μακιγιάζ και υπάρχουν και αυτοί που είναι πραγματικοί καλλιτέχνες. Μιλήσαμε με τους 4 master της τέχνης που έχουν την τιμή να ονομάζονται «Global Make Up Artists Estée Lauder». Eίναι ειδήμονες κυριολεκτικά στα πάντα, από τεχνικές how to έως την ανάπτυξη νέων προϊόντων και, φυσικά, η δουλειά τους κοσμεί τα πιο διάσημα πρόσωπα. Ανακαλύψτε τις ιστορίες τους και δοκιμάστε τις συμβουλές τους. Τελευταίος, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικός είναι ο Bradford Knight.


Τι σας έκανε να θέλετε να γίνετε makeup artist;
Είχα πολύ μεγάλη φαντασία μεγαλώνοντας και πάντα μου άρεσαν οι ιστορίες, ειδικά στην τηλεόραση και τις ταινίες. Έδινα προσοχή στις λεπτομέρειες και ακόμη και πριν σχηματίσω μια ιδέα του τι σήμαινε πραγματικά μακιγιάζ, γνώριζα ότι το μακιγιάζ μιας γυναίκας είχε να κάνει με την ιστορία που έλεγε. Ακόμη και από κοντά, αν παρατηρούσα μια γυναίκα να φοράει ανοιχτό μπλε eyeliner, ήξερα ότι υπήρχε ένας λόγος: είχε ένα σκοπό, προσπαθούσε να πει κάτι με αυτό.

Τι σημαίνει το μακιγιάζ για εσάς; Τι είναι η δύναμη του μακιγιάζ;
Το μακιγιάζ είναι επιλογή. Όλοι έχουν ποικιλία προϊόντων στη διάθεσή τους και επιλέγουν αυτά που τους πηγαίνουν καλύτερα. Η δύναμη του μακιγιάζ είναι να μπορείς να εκφραστείς και να πεις την ιστορία σου με αυτό. Για παράδειγμα, η ιστορία των γεμάτων, με όγκο κόκκινων χειλιών είναι πολύ διαφορετική από αυτή που λένε τα καλοσχηματισμένα κόκκινα χείλη στον κόσμο. Έτσι, ακόμη και αν έχετε μόνο ένα χρώμα, έχετε την ικανότητα να το κάνετε δικό σας.

Έχετε συνεργαστεί με πολλές εταιρείες και έχετε δοκιμάσει άπειρα προϊόντα. Ποια θεωρείτε τα κορυφαία 5 προϊόντα της Estée Lauder και γιατί;
Perfectionist Youth-Infusing Serum Makeup SPF 25, Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil in Coffee, Sumptuous Knockout Mascara, Bronze Goddess Powder Bronzer και AERIN Rose Lip Conditioner. Αν είχα αυτά τα 5 προϊόντα μαζί μου, θα μπορούσα να δημιουργήσω το μακιγιάζ οποιασδήποτε γυναίκας στον κόσμο.

Πώς βλέπετε τη γυναίκα της Estée Lauder;
Είναι επιτυχημένη, έξυπνη και φυσική.

Όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο, όλοι πάντα θέλουν όμορφη επιδερμίδα.

Έχετε εργαστεί σε όλον τον κόσμο. Υπάρχει καμία μεγάλη διαφορά που να βλέπετε πολιτιστικά ως προς το μακιγιάζ;
Αυτό που παρατηρώ περισσότερο είναι η κοινή αναζήτηση για άψογη επιδερμίδα. Όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο, όλοι θέλουν πάντα όμορφη επιδερμίδα: είναι ένα πράγμα κοινό για όλους. Και είναι η βάση για κάθε εμφάνιση μακιγιάζ.

Ποιο είναι το ένα πράγμα που εύχεστε να καταλάβαινε κάθε γυναίκα για το μακιγιάζ;
Δεν απαιτείται μεγάλη ποσότητα προϊόντος για να έχεις υπέροχα αποτελέσματα. Όταν ξεκινούσα, ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα στα παρασκήνια του Fashion Week ήταν η ικανότητα να έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα με ελάχιστο προϊόν. Έπρεπε να κάνουμε το μακιγιάζ για 36 κορίτσια σε επίδειξη μόδας, αλλά κάθε μία ήταν διαφορετική και όμως έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια πέντε προϊόντα. Παρά τη δυσκολία, καταφέραμε να επιτύχουμε όμορφες εμφανίσεις. Και δεν χρειάζεται να κάνεις πασαρέλα για να το επιτύχεις αυτό: είναι απλά ένας τρόπος να μαθαίνεις πώς να εφαρμόσεις επιδέξια λίγα βασικά προϊόντα.

Μην αγχώνεστε να δοκιμάσετε κάθε τάση. Με όλα, είτε πρόκειται για ρούχα είτε για μακιγιάζ, πρέπει να μένει κανείς πιστός στη δική του ταυτότητα και αισθητική. Το πιο συχνό λάθος που βλέπω να κάνουν οι γυναίκες είναι να μην προσαρμόζουν το μακιγιάζ τους. Δεν είναι όλα τάσεις ή τεχνικές όσο το να μάθεις τι ταιριάζει στο δικό σου lifestyle.

Αγοράστε τα Προϊόντα

Top