Ομορφιά: Instagratification

Ανανέωση Foundation

Σας άρεσαν στο Instagram - τώρα τα αγαπημένα σας social media snaps είναι ένα click μακριά.

Έχει κλέψει την καρδιά πολλών, το παγκόσμια αγαπημένο μας Double Wear Stay-in-Place Makeup. Τώρα, ο χρυσός κανόνας του foundation, έχει αποκτήσει ένα αδερφάκι, με νέα σύνθεση, που μπορείτε να λατρέψετε: το Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30.

Πόσο το αγαπάμε; Αφήστε μας να μετρήσουμε τους τρόπους. Θα ξεκινήσουμε με την υφή: Έχει μία ανάλαφρη, υγρή αίσθηση που, απλώνεται εύκολα και αναμιγνύεται αψεγάδιαστα, κάνοντας τις λέξεις "γραμμές" και "κόμποι" να μην υπάρχουν στο λεξιλόγιό σας. Το αποτέλεσμα: Προσφέρει ανάλαφρη προς μεσαία κάλυψη και σας δίνει μία φυσική αίσθηση και εμφάνιση που διαρκεί για 24 ώρες. Bonus: Αυτή η νέα σύνθεση περιλαμβάνει προστασία SPF 30 και προστατεύει το δέρμα σας από τη ρύπανση κι έτσι δεν έχετε μόνο την εμφάνιση της καλύτερης εκδοχής του εαυτού σας, αλλά σας βοηθάει να τη διατηρήσετε, αποφεύγοντας τις φθορές.

Με τις αποχρώσεις να κυμαίνονται από την πιο ανοιχτόχρωμη στην πιο σκουρόχρωμη, υπάρχει ένα Water Fresh για τον καθένα. Απλώνεται καλύτερα με τα δάχτυλα, για πιο φυσικό αποτέλεσμα, δουλεύοντας από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Απλά τοποθετήστε μία μικρή κουκίδα με προϊόν όπου χρειάζεστε και αναμείξτε.- το Double Wear είναι εδώ για εσάς.

Αγοράστε τα προϊόντα

Top