Έμπνευση: Model Call

3 Λεπτά με τη
Grace Elizabeth

Το νέο μας μοντέλο η Grace Elizabeth,
μας τιμά με την παρουσία της.
Γνωρίστε το πιο πρόσφατο
αστέρι της Estée Lauder

H Grace Elizabeth είναι η πιο γρήγορα ανερχόμενη προσωπικότητα στο χώρο της μόδας. Μεγαλωμένη σε μία μικρή πόλη στη βόρεια Florida, η μητέρα της έστειλε φωτογραφίες της Grace σε ένα πρακτορείο μοντέλων όταν ήταν 17 χρονών και πριν το καταλάβει, πέρασε το πρώτο βράδυ της μακριά από το σπίτι, στη Νέα Υόρκη. Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών, περπάτησε στις πασαρέλες για πασίγνωστους οίκους μόδας, από το Miu Miu, μέχρι το Dolce & Gabbana και έγινε γρήγορα εξώφυλλο στη Vogue σε πολλές χώρες. Τώρα, η Elizabeth, συνεχίζει στο δρόμο της δόξας ως supermodel, ενώ γίνεται το πιο πρόσφατο μέλος στην οικογένεια της Estée Lauder. Διαθέτει απίστευτη ομορφιά, είναι σίγουρο, αλλά έχει μοναδική ψυχή μέσα της. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί ταιριάζει απόλυτα στη μάρκα μας.

Η μητέρα σου ήταν ουσιαστικά αυτή που σε υποστήριξε και σε ενθάρρυνε να γίνεις μοντέλο. Πότε έγινε μέσα σου το «κλικ» ότι όντως ήταν αυτό που ήθελες να κάνεις;
Δεν ήμουν σίγουρη μέχρι λίγους μήνες πριν μετακομίσω στη Νέα Υόρκη, στα 18 μου. Στο μυαλό μου είχα να δουλέψω όσο πιο σκληρά γινόταν και έδινα στον εαυτό μου έξι μήνες περιθώριο για να αλλάξω την καριέρα μου. Αν δεν έβλεπα κάποια αλλαγή σε αυτούς τους έξι μήνες, θα γυρνούσα σπίτι και θα ξεκινούσα κάτι νέο.

Η γυναίκα-Estée είναι όλα όσα φιλοδοξώ να γίνω: όμορφη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, δυνατή, γενναία και επιχειρηματίας.

Πότε ήταν η πρώτη φορά που ένιωσες πραγματικά ότι είσαι μοντέλο;
Ήμουν σε μία φωτογράφιση στην παραλία του Miami για ένα περιοδικό της Αυστραλίας, το 2015. Ο κόσμος είχε μαζευτεί γύρω μας για ώρες και φωτογράφιζε! Είχα εκστασιαστεί!

Κάνεις αυτή τη δουλειά για λίγο παραπάνω από δύο χρόνια. Ποια ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη για εσένα;
Το γεγονός ότι μπορώ να είμαι σε 3 διαφορετικές χώρες και 4 διαφορετικές πόλεις σε μία εβδομάδα.

Τι σημαίνει για εσένα να μπαίνεις στην ομάδα της Estée Lauder;
Είμαι ευλογημένη να είμαι μέλος ενός τόσο καταξιωμένου brand. Το γεγονός ότι η Estée Lauder αναπτύσσεται συνεχώς από το 1946, μιλάει από μόνο του. Η γυναίκα-Estée είναι όλα όσα φιλοδοξώ να γίνω: όμορφη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, δυνατή, γενναία και επιχειρηματίας.

Ποιο είναι το καλύτερο beauty tip που έχεις μάθει από τις φωτογραφίσεις;
Η βάση είναι το παν. Πρέπει να αγαπήσεις το δέρμα σου για να δείχνεις όμορφη.

Ποιο είναι το ένα πράγμα που εύχεσαι όλοι να καταλάβαιναν για το modeling;
Ότι απαιτεί πολύ αφοσίωση. Δεν αφορά απλά την εξωτερική εμφάνιση – πρέπει να προσέχεις την υγεία σου, μιας και μπορεί να φτάνεις κάπου μετά από μία 14ωρη πτήση και να πηγαίνεις κατευθείαν σε φωτογράφιση που διαρκεί 12 ώρες. Πρέπει να δείχνεις και να νιώθεις καλά ώστε να αποδόσεις όπως πρέπει.

Που πηγαίνεις όταν θες να ξεφύγεις από όλα;
Σπίτι μου, στη Florida.

Έχεις πει επίσης ότι πηγαίνεις για bowling κάθε φορά που βρίσκεσαι σπίτι σου. Πόσο σκοράρεις συνήθως;
Δεν είμαι σίγουρη, πραγματικά, αλλά έχω κάνει πολλές φορές turkey (3 συνεχόμενα strikes)!

Τι θα ήθελες να ήσουν αν δεν είχες γίνει μοντέλο;
Θα ασχολούμουν με τη θαλάσσια βιολογία.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που έχεις λάβει;
Να μην πηγαίνω ποτέ για ψώνια στο supermarket ενώ πεινάω.

Είσαι μεγάλη fan της κλασσικής rock. Πώς έμαθες αυτό το είδος μουσικής και ποιος είναι ο αγαπημένος σου μουσικός όλων των εποχών;
Ο Tom Petty, εννοείται! Έχω πολύ αγαπημένες αναμνήσεις με την οικογένειά μου να τραγουδάμε (ή να τσιρίζουμε, ανάλογα στο πρόσωπο που αναφέρομαι!), να κάνουμε karaoke, ή να παίζουμε rock στην κιθάρα, ενώ κάνουμε κανό στο ποτάμι ή ψήνουμε στρείδια στη φωτιά.

Τι έχεις σε εκκρεμότητα στη λίστα με τους στόχους σου;
Ένα εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue, να λανσάρω τη δική μου σειρά denim, να κάνω ελεύθερη πτώση, bungee jumping, κατάδυση σε σπηλιές, βουτιά από πλαγιά, να πετάξω με αερόστατο και να κάνω διακοπές στη Βενετία.

Ποιο είναι το πιο πρόσφατο πράγμα που πραγματοποίησες από τη λίστα με τους στόχους σου και είσαι ενθουσιασμένη;
Ένα συμβόλαιο με την Estée Lauder.

Αγοράστε τα Προϊόντα

Top