Ομορφιά: Advanced Night Cleansers

Νέα αρχή

Σας άρεσαν στο Instagram - τώρα τα αγαπημένα σας social media snaps είναι ένα click μακριά.

Έμπνευση

Σε όλους μας έχει συμβεί να γράφουμε μία επιμελή, υπερ-αισιοδοξη, λίστα με στόχους για τη νέα χρονιά -να μάθουμε ένα μουσικό όργανο, να τρέξουμε ένα τρίαθλο, να μάθουμε γαλλικά, να αποτοξινωθούμε από τα social media- και η λίστα μπορεί να μην τελειώσει ποτέ. Είναι όλα ωραία στη θεωρία, αλλά είναι λίγο πιο περιπετειώδη στην πράξη. Ευτυχώς, όταν οι στόχοι αφορούν τη ρουτίνα περιποίησης της ομορφιάς μας, δεν χρειάζεται να θέτουμε ως στόχους ακραία πράγματα -αρκεί να μην ξεχνάμε τη μικρή αλλά σημαντική στιγμή του βραδινού καθαρισμού η οποία μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Κι αυτό μας θυμίζει κάτι ακόμα που συμβαίνει σε όλους μας: Παραλείπουμε να κάνουμε έναν σχολαστικό καθαρισμό στο τέλος της ημέρας. Μας είναι πολύ εύκολο να πάρουμε ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας. Αλλά από εδώ και στο εξής, δεσμευόμαστε να το κάνουμε σωστά. Αυτό σημαίνει να σπαταλάμε δύο λεπτά παραπάνω για να καθαρίσουμε πραγματικά το πρόσωπό μας και όχι επιφανειακά. Παρακάτω δύο εξαιρετικές επιλογές για τον καθαρισμό σας: To Advanced Night Micro Cleansing Balm είναι ένα μοναδικό καθαριστικό με υφή balm, το οποίο εφαρμόζοντας το και κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο, μετατρέπεται σε μεταξένιο έλαιο και κατά την αφαίρεσή του με νερό, μετατρέπεται σε γαλάκτωμα. Για όσους προτιμούν την επιλογή προϊόντος με αφρό, το Advanced Night Micro Cleansing Foam μετατρέπεται από κρέμα σε έναν απαλό αφρό που ξεβγάζεται εύκολα και αφήνει το δέρμα καθαρό. Και οι δύο επιλογές καθαρίζουν το δέρμα και από τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Μετά από αυτή τη "νίκη", ανεβάστε λίγο ακόμα τον πήχη και χρησιμοποιήστε το Advanced Night Repair για ενυδάτωση, επιδιόρθωση και αντιμετώπιση των βασικών σημαδιών γήρανσης. Έπειτα, μπορείτε να "διαγράψετε" το "τέλειο δέρμα" από τη λίστα με τους στόχους της νέας χρονιάς!

Αγοράστε τα Προϊόντα

Top