Ομορφιά: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Γνωρίστε την
Ιδανική Για Εσάς Ενυδατική Κρέμα

Μια ρουτίνα περιποίησης χωρίς ενυδατική δεν κάνει την επιδερμίδα σας χαρούμενη. Εδώ, θα βρείτε το "άλλο μισό" του δέρματός σας

Λένε ότι για κάθε άνθρωπο υπάρχει το άλλο του μισό. Και αν συγκρίνουμε την αναζήτηση για την ιδανική ενυδατική κρέμα, με την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, ελέγχουμε πάντα τα παρακάτω checkboxes: Κανονική, Λιπαρή, Ξηρή, Μικτή και Τάση για σπυράκια. (Πολλές φορέςυπάρχει και η επιλογή ""Ευαίσθητη"" επίσης)

Εδώ βρίσκεται το πρόβλημα: Αν έχετε εξερευνήσει τελευταία κάποιο stand με προϊόντα ομορφιάς ή κάποιο website, θα γνωρίζετε ήδη ότι το εύρος στα προϊόντα περιποίησης ομορφιάς έχουν πολύ πιο πολλές επιλογές από τις παραπάνω. Για παράδειγμα, πώς περιορίζεις τις επιλογές, όταν έχεις να αποφασίσεις ανάμεσα σε αντιγήρανση, προστασία SPF και κρέμα νύχτες vs. ημέρας; Αυτή η ερώτηση ενέπνευσε το Estée Stories να αναλάβει να σας κάνει το σωστό "προξενιό" με τη σωστή ενυαδατική κρέμα. Με το νέο έτος να έρχεται και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας σας να αναμένει να αποκαλυφθεί, εδώ είναι ένας οδηγός για να βρείτε το ιδανικό ταίρι του δέρματός σας.

Αγοράστε τα Προϊόντα

Top