Έμπνευση: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

Το ισχυρό μας δίδυμο

Πώς οι αδερφές της ιστοσελίδας φαγητού και lifestyle The New Potato αυτοβελτιώνονται μέσα από τη συνεργασία τους.

Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη έως την πατρίδα τους στο Κονέκτικατ, οι αδερφές Danielle και Laura Kosann έπιασαν κουβέντα. Η Danielle εργαζόταν στο χώρο της μόδας ενώ η Laura ήταν στο χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών, αλλά, έχοντας μεγαλώσει σε επιχειρηματική οικογένεια (η μητέρα τους, σχεδιάστρια κοσμημάτων και φωτογράφος, Monica Rich Kosann, δημιούργησε τα συλλεκτικά compact μας φέτος), είχαν την επιθυμία να αρχίσουν μια επιχείρηση μαζί. Και ήταν τότε που φυτεύτηκε ο σπόρος μιας ιδέας: «Δεν υπήρχε κάποιο site που να προσέγγιζε το φαγητό συνολικά με έναν cool, τρόπο και να το συνέδεε με άλλους τομείς και ανθρώπους», εξηγεί η Danielle. «Αντιληφθήκαμε ότι το φαγητό πρέπει να είναι όλα όσα περιβάλλουν ένα τραπέζι όπως και όλα αυτά που είναι κυριολεκτικά πάνω σε αυτό». Με αυτό υπόψη τους, οι δυο τους δημιούργησαν άμεσα ένα σχέδιο για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας γύρω από το φαγητό και το lifestyle, το The New Potato.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί ως ένα πραγματικό σόου δύο γυναικών, με την Danielle να χειρίζεται κάθε τι που έχει σχέση με φωτογραφία, οπτική εμφάνιση και αισθητική και τη Laura να στήνει το ημερολόγιο του editorial και να κάνει όλη τη συγγραφική εργασία. Πήραν συνεντεύξεις και τους φωτογράφισαν όλους από τη σχεδιάστρια Donna Karan έως τον chef Gail Simmons, ακόμη και τον Robert DeNiro. Και, εκτός από τις συνταγές, καλύπτουν θέματα μόδας, ευεξίας, ψυχαγωγίας και, φυσικά, ομορφιάς. Είναι αυτή η δυναμική που τις κάνει ένα τόσο ισχυρό ζευγάρι: για να δανειστούμε μια μεταφορά από το χώρο της ομορφιάς, είναι σαν τον ορό και την ενυδατική: συνεργάζονται για καλύτερο αποτέλεσμα.

Σε αυτό το πνεύμα, ζητήσαμε από τις αδερφές να μας μιλήσουν για τις εμπειρίες, τις προκλήσεις και τις πιο αξιόλογες στιγμές της συνεργασίας τους. Εδώ θα δείτε τι είπαν:

Καταγόμαστε από το ίδιο μέρος και αυτό κάνει τη συνεργασία σε όλα τα πράγματα που κάνουμε ακόμη πιο ευχάριστη

ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ;

Danielle: Συγχρονιζόμαστε πάντα. Ποτέ δεν πρέπει να σκεφτώ αν εμπιστεύομαι το συνεργάτη μου στο να χειριστεί πράγματα όπως θα τα έκανα εγώ, κάτι το οποίο φαντάζομαι ότι είναι λίγο σπάνιο. Έχουμε το ίδιο γούστο, τους ίδιους στόχους, την ίδια αίσθηση του χιούμορ...

Laura: Πραγματικά μου αρέσει το επίπεδο εμπιστοσύνης και σεβασμού που έχουμε μεταξύ μας. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να ανησυχήσω για αυτά που κάνει η Danielle: αυτόματα γνωρίζω ότι θα είναι υπέροχα. Νομίζω ότι αυτό είναι σπάνιο όταν συνεργάζεσαι με κάποιον. Έχουμε τις ίδιες ρίζες και αυτό κάνει τη συνεργασία σε όλα τα πράγματα που κάνουμε ακόμη πιο ευχάριστη.
[Σημείωση του συντάκτη: Δεν αστειεύονταν όταν είπαν ότι είναι συγχρονισμένες!]

ΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Danielle: Είμαι πολύ οπτικός τύπος και δίνω έμφαση στη λεπτομέρεια. Γι αυτό η Laura πάντα με εμπνέει να βλέπω τη μεγαλύτερη εικόνα. Θα μπορούσα να περάσω ώρες ατελείωτες αγχωμένη για το πώς δείχνει μια φωτογραφία ή αν γράψω μια σημείωση και δεν μου αρέσει ο τρόπος που δείχνει ο γραφικός χαρακτήρας μου να τη γράψω ξανά και ξανά. Η Laura είναι πολύ καλή γιατί με κάνει να αποφεύγω να κάνω πράγματα σαν και αυτά!t!

Laura: Έχω την τάση να είμαι λίγο πιο ονειροπόλα, πέραν του ότι είμαι τύπος του «όλα ή τίποτα». Έτσι, μπορεί να με παρασύρει απίστευτα η ιδέα του να κατακτήσουμε τον κόσμο σε μία μέρα για ένα συγκεκριμένο έργο. Μόλις βάλω κάτι στο μυαλό μου, είναι δύσκολο να ησυχάσω και η Danielle με βοηθάει να ηρεμήσω και μου θυμίζει ότι δεν χρειάζεται όλα να γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΣΕ ΤΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ;

Laura: Είναι ένα πραγματικά δύσκολο ερώτημα. Νομίζω ότι βασίζομαι στη Danielle για να βλέπω και να κάνω όλα όσα δεν βλέπω και δεν κάνω, γιατί τα δυνατά της σημεία συμπληρώνουν τα δικά μου.

Danielle: Βασίζομαι πολύ σε αυτήν για να κάνω ο,τιδήποτε στο οποίο δεν νιώθω δυνατή. Τα δυνατά της σημεία είναι οι περισσότερες δικές μου αδυναμίες.

ΤΙ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ;

Laura: Η Danielle έχει το καλύτερο μάτι από όλους όσοι γνωρίζω. Η φωτογραφία της είναι κάτι περισσότερο από εκπληκτική (το πήρε αυτό από τη μητέρα μας που είναι επίσης απίστευτη φωτογράφος) και το ταλέντο της συνάδει με την αφοπλιστική προσωπικότητά της. Μπορεί να φωτογραφίσει τα πάντα, παντού, να νιώθει εντελώς άνετη και χαρούμενη.

Danielle: Είναι εκπληκτική συγγραφέας, αλλά έχει και απίστευτη δημιουργική σκέψη και είναι πολύ ιδεολόγος, το οποίο πάντα με εμπνέει. (Γράφει και εμπνέεται όλα τα διασκεδαστικά μας βίντεο από την αρχή έως το τέλος!) Είναι επίσης παθιασμένη, συγκεντρωμένη, πεισματάρα και αποφασισμένη: όταν βάλει κάτι στο μυαλό της, δεν την σταματάει τίποτα. Είναι ένα από τα καλύτερα στοιχεία που μπορεί να έχει ένας συνεργάτης.

Αγοράστε τα Προϊόντα

Top