Έμπνευση: Model Call

4 Μούσες για τη Re-Nutriv

Τι κοινό έχουν η Χριστίνα Μπόμπα, η Nel-Olivia Waga, η Eugenia Silva και η Giorgia Tordini ;

Είναι όλες τους πανέμορφες και αποτελούν τις 4 μούσες που επιλέχθηκαν από την Εstée Lauder σε διεθνές επίπεδο, για να εκπροσωπήσουν την συλλογή Re-Nutriv Diamond, την πιο πολυτελή και σπάνια συλλογή περιποίησης προσώπου της Εstée Lauder.

Η μοναδική αυτή καμπάνια παρουσιάζει πραγματικές γυναίκες, που ζουν εμπνέοντας τις υπόλοιπες. Τα πορτραίτα αυτών των εξαιρετικά επιτυχημένων και αυτοδημιούργητων γυναικών, επικεντρώνονται στη σπανιότητα, την κληρονομιά και την απόλαυση των εμπειριών ομορφιάς. Μας δείχνουν με οικείο τρόπο πώς εξελίσσουν και εξισορροπούν την καθημερινή τους ζωή, βλέποντας τις ζωές τους σε μοναδικά, αγαπημένα τους μέρη.

Οι χώρες που συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή είναι η Ελλάδα με τη Χριστίνα Μπόμπα, η Ελβετία με τη Nel-Olivia Waga, η Ισπανία με τη Eugenia Silva και η Ιταλία με τη Giorgia Tordini. Τα βίντεο τους παρουσιάζονται στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram από τις 16 Απριλίου. Η δική μας Χριστίνα Μπόμπα, παρουσιάζει από τις πιο αγαπημένες της τοποθεσίες στο κέντρο της Αθήνας και τις απόψεις της για τη ζωή.

Behind The Scenes φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα

Behind The Scenes φωτογραφίες από τα γυρίσματα των υπόλοιπων τριών βίντεο

Η Εμπειρία της Απόλυτης Ομορφιάς

Η γυναίκα της Re-Nutriv αποτελεί τον πυρήνα και την έμπνευση για τη δημιουργία των νέων προϊόντων της Re-Nutriv . Επιθυμεί να ζει τη ζωή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανακαλύπτει την ομορφιά σε οτιδήποτε κάνει. Πιστεύει ότι η ομορφιά είναι μία επένδυση στον εαυτό της και η δική της ομορφιά αντικατοπτρίζει τη ζωή της, έτσι επιδιώκει να αποκτήσει ότι καλύτερο έχει να της προσφέρει η ζωή. Η Re-Nutriv για εκείνη πάντα οριοθετεί το πρότυπο της απόλυτης ομορφιάς.

Η Ηρωική μας Συλλογή

Προέρχεται από τα νοτιοδυτικά της Γαλλίας, όπου φύεται ο πολύτιμος θησαυρός της φύσης, η τρούφα Black Diamond, η οποία μετατρέπεται από τους επιστήμονες της Estée Lauder σε ένα προηγμένο, ισχυρό εκχύλισμα, που ενισχύει την ομορφιά του δέρματος, όπως ποτέ πριν. Το δέρμα φαίνεται ανανεωμένο και αναζωογονημένο. Από την πρώτη μόλις επαφή της «Αφρόκρεμας» των κρεμών με το δέρμα σας, απολαμβάνετε τα πολυτελή οφέλη της. Το δέρμα σας μεταμορφώνεται. Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα σας αποκτά εντυπωσιακά πιο νεανική, σφριγηλή, λαμπερή και σμιλευμένη εμφάνιση.

Ανανεωμένη Ανανέωση

Κάθε νέα σημαντική ανακάλυψη για τη συλλογή βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές που έθεσε η ίδια η Estée Lauder, από το 1956 όταν όρισε τα πρότυπα στην πολυτελή περιποίηση προσώπου: τα πολυτιμότερα συστατικά, την καινοτομία στην τεχνολογία και την αξεπέραστη εμπειρία των αισθήσεων. Σήμερα, οι επιστήμονες της Estée Lauder συνεχίζουν την αναζήτηση της αληθινής ομορφιάς, αιχμαλωτίζοντας συστατικά και μυστήριο από τους πιο πολύτιμους θησαυρούς της γης μετατρέποντας τους, σε σπάνια εκχυλίσματα που αποτελούν την καρδιά των συνθέσεων Re-Nutriv.

Εμπνευσμένη από την κα Lauder και τη διορατικότητά της να δημιουργήσει την πρώτη πολυτελή συλλογή περιποίησης προσώπου παγκοσμίως, η Re-Nutriv Ultimate Diamond αποτελεί μία υπόσχεση να προσφέρει την απόλυτη μεταμόρφωση στο δέρμα και ακόμη πιο απόλυτη ομορφιά, με συστατικά από τη φύση, επιλεγμένα για τις εξαιρετικές τους ιδιότητές που μεταμορφώνονται και μεγιστοποιούνται με την τεχνολογία της Re-Nutriv.

Αγοράστε τα Προϊόντα

Top