Έμπνευση: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ AERIN

Αισιόδοξη Προοπτική

H Style, Image, Creative Director και Ιδρύτρια της AERIN μοιράζεται μαζί μας την έμπνευση πίσω από την πρόσφατη συλλογή αρωμάτων, τα τρία νέα AERIN Rose Colognes.

άντα με έλκυαν τα χρώματα και τα όμορφα αρώματα", λέει η Aerin Lauder εξηγώντας τη σύνδεσή της με τα τριαντάφυλλα. "Είναι μεγάλο κομμάτι των πιο αγαπημένων μου αναμνήσεων, οπότε είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθεί η συλλογή AERIN".

Εξελίσσοντας την ιδέα του τριαντάφυλλου, που έχει γίνει η υπογραφή του brand της, η Aerin λανσάρει μία νέα συλλογή με τρία ανάλαφρα, πολυτελή Eau de Cologne αρώματα για κάθε ημέρα και κάθε περίσταση: Bamboo Rose, Linen Rose και Garden Rose. Κάθε ένα περιέχει το σπάνιο, αποκλειστικό White Bulgarian Rose σαν νότες βάσης, το οποίο συνδυάζεται με διαφορετικές πράσινες ή κεχριμπαρένιες νότες, ανάλογα με το άρωμα. Εδώ, μαζί με το Estée Stories, μιλάει για την διαρκή αγάπη της για το τριαντάφυλλο, θυμάται τα ταξίδια που την ενέπνευσαν για τα νέα αρώματα και μοιράζεται στυλιστικές ιδέες που ταιριάζουν στο κάθε άρωμα.

Ποια είναι η πρώτη σου ανάμνηση από τα τριαντάφυλλα;
Οι πρώτες μου αναμνήσεις είναι συνδυασμένες με το άρωμα. Θυμάμαι να μπαίνω στο σπίτι της γιαγιάς ου και πάντα να με υποδέχεται ένα μεγάλο μπουγκέτο από λευκά λουλούδια με μοναδικό άρωμα - συχνά τριαντάφυλλα ή τουμπερόζες. Αργότερα, έμαθα ότι και οι δύο είχαμε κοινό το πάθος για τα λουλούδια, ειδικά για τα τριαντάφυλλα.

Τι σε έκανε να θέλεις να φτιάξεις Eau de Cologne αρώματα σε αυτή τη συλλογή, αντί για Eau de Parfum?
Η ιδέα του Eau de Cologne είναι πιο ανάλαφρη, πιο καθημερινή και αυτή είναι και η ιδέα αυτών των αρωμάτων - είναι ευκολοφόρετα και ανεπιτήδευτα. Η όλη ιδέα των αρωμάτων AERIN αφορούν την επιλογή διαφορετικών τύπων αρώματος, συνεπώς η προσθήκη των Eau de Cologne σου δίνει επιπλέον επιλογές να παίξεις.

Και τι σε ενέπνευσε να δημιουργήσεις τρία αρώματα με τριαντάφυλλο, αντί για ένα;
Υπάρχουν τόσες ποικιλίες στα τριαντάφυλλα, η κάθε μία έχει το δικό της άρωμα και τη δικής της μοναδική ομορφιά. Ήμουν ενθουσιασμένη με τη δυνατότητα δημιουργίας μίας συλλογής Eau de Cologne που θα μπορούσες να αιχμαλωτίσει τρεις διαφορετικές όψεις. Η κάθε μία είναι "δεμένη" με κάποια συγκεκριμένη ανάμνηση την οποία αναβιώνω κάθε φορά που μυρίζω το αντίστοιχο άρωμα.

Θα μπορούσες να μας μιλήσεις λίγο για τα ταξίδια και τις αναμνήσεις που σε ενέπνευσαν στο κάθε ένα από τα τρία αρώματα;

Τι τύπους γυναικών έχεις στο μυαλό σου για αυτά τα τρία αρώματα;
Μία γυναίκα που εμπνέεται με την επιθυμία της να ταξιδεύει και αγαπάει τις θηλυκές λουλουδάτες νότες.
Τα αρώματα εκφράζουν το ιδιαίτερο πνεύμα της, την αγάπη της για τη ζωή και την ηρεμία της ευτυχίας του να βασίζεσαι στον εαυτό σου.

Τι είδους look θα συνδύαζες με κάθε άρωμα;
Για το Bamboo Rose, κάτι πράσινο - είτε ένα όμορφο πουκάμισο, είτε κάποιο αξεσουάρ. Το Garden Rose είναι πιο "ευρωπαικό΄. Θα ήταν ιδανικό με ένα καλοκαιρινό φόρεμα. Το Linen Rose μου θυμίζει καλοκαιρινά λινά φορέματα, ή ένα υπέροχο λευκό σορτς με λινό πουκάμισο.

Το κάθε άρωμα είναι ιδανικό για κάποια συγκεκριμένη περίσταση; Που θα φόραγες το καθένα;
Μπορούν πραγματικά να φορεθούν όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις. Το Garden Rose είναι το πιο "καλοντυμένο", ενώ το Linen Rose είναι πιο ανάλαφρο και καλοκαιρινό. Το Bamboo Rose είναι φρέσκο και πολύπλευρο.

Ποια είναι η ιεροτελεστία που έχεις όταν φοράς άρωμα;
Φοράω το άρωμα μου πολύ παραδοσιακά, πίσω από τα αυτιά μου και στα σημεία των παλμών μου. Αλλά αυτά τα τρία νέα αρώματα είναι τόσο ανάλαφρα και ευκολοφόρετα που μπορείς να αρωματιστείς ολόκληρη - αρωματίζω ακόμη και τα μαλλιά μου. Ακόμη, είναι υπέροχα για να τα ανανεώσεις μέσα στην ημέρα.

Αγοράστε τα Προϊόντα

Top