Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ AERIN


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ AERIN

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ AERIN BEAUTY

Η AERIN Beauty είναι μία πολυτελής μάρκα αρωμάτων εμπνευσμένη από το μοναδικό στυλ, την αισθητική και την κληρονομιά της ιδρύτριας της, Aerin Lauder. Η μάρκα αξιοποιεί τη θηλυκότητα της Aerin, την πίστη της στην παράδοση, το πάθος της για τα λουλούδια, την τέχνη και τα ταξίδια και την ιστορία της στη δημιουργία αρωμάτων. Η AERIN Beauty επιτρέπει στις γυναίκες να αγκαλιάσουν την θηλυκότητα και την ομορφιά τους μέσα από την συλλογή των αρωμάτων και των τόνων τριαντάφυλλου που για την γυναίκα που τα φοράει βγάζουν κάτι πολύ προσωπικό.

Τα αρώματα AERIN είναι μία μοντέρνα συλλογή, η οποία με κάθε διαφορετικό άρωμα σας δίνει την δυνατότητα να αποδράσετε και να ζήσετε κάτι διαφορετικό. Κάθε άρωμα δημιουργήθηκε με ποιοτικά συστατικά σε διαφορετικούς και μοναδικούς συνδυασμούς. Η συλλογή Rose είναι μία προσεχτική επιλογή από προϊόντα καθαρισμού και σώματος στα οποία υπάρχει εκχύλισμα λουλουδιών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ AERIN

Η Aerin είναι μια παγκόσμια μάρκα πολυτελείας και τρόπου ζωής εμπνευσμένη από το στυλ της ιδρύτριας της, Aerin Lauder. Με βάση την παραδοχή ότι το να ζεις όμορφα δεν θέλει κόπο, η μάρκα εμπεριέχει επιλεγμένες συλλογές από τον κόσμο της ομορφιάς, αξεσουάρ μόδας και διακόσμησης σπιτιού. Με πάθος για την τέχνη, τα ταξίδια, τη μόδα και το σχεδιασμό, ο τρόπος ζωής της Aerin λειτουργεί ως έμπνευση για τη μάρκα. Κλασσικό, αλλά πάντα με μια σύγχρονη άποψη, κάθε κομμάτι έχει δημιουργηθεί για να κάνει τη ζωή πιο όμορφη, με μια αίσθηση άνεσης και φινέτσας.

Απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, άρχισε την καριέρα της στην Estée Lauder το 1992 και πέρασε από διάφορους ρόλους, μεταξύ των οποίων η θέση Senior Vice President και Creative Director. Διατηρεί ακόμη και σήμερα το ρόλο της ως Style and Image Director για την Estée Lauder.

 

Εμπνευσμένη από το Μαρόκο

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ TANGIER VANILLE
Δείτε περισσότερα

Ερωτήσεις στην Aerin

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ TANGIER VANILLE
Δείτε περισσότερα

Δημιουργώντας ένα Άρωμα

ΝΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ: ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ AERIN
Δείτε περισσότερα
Top