Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ AERIN: Ομορφιά


Ερωτήσεις στην Aerin

Ποια ήταν η έμπνευση σας για να δημιουργήσετε το Aerin Tangier Vanille;
Το Tangier Vanille εμπνεύστηκε από το μυστήριο και το μεγαλείο της πόλης Tangier στο Μαρόκο- ένα σταυροδρόμι πολλών πολιτισμών. Οι μυρωδιές των μπαχαρικών, όπως η βανίλια, η κανέλα, και το σαφράν βρίσκονται παντού. Από τα παλάτια και τους κήπους μέχρι τα ξακουστά παζάρια, πάντα υπάρχει κάτι νέο και ενδιαφέρον να εξερευνήσεις.

Τι είδους γυναίκες είχατε στο μυαλό σας όταν φτιάχνατε αυτό το άρωμα;
Αυτό είναι ένα καθημερινό άρωμα για γυναίκες που τους αρέσει μία πικάντικη, ζεστή μυρωδιά με μια δόση βανίλιας, περγαμόντου, κεχριμπαριού και μόσχου.

Τι κάνει το Aerin Tangier Vanille μοναδικό;
Η ιστορία και το συναίσθημα το δημιουργεί ένα άρωμα το κάνει μοναδικό. Το Tangier Vanille δεν είναι απλώς ένα άρωμα αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Το άρωμα ανοίγει μία πύλη που σας οδηγεί στο μυστήριο και το μεγαλείο του Μαρόκου.

Μπορείτε να μας πείτε μερικά πράγματα για τα συστατικά του αρώματος;
Το Tangier Vanille είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από νότες που μου θυμίζουν το Μαρόκο, κυρίως βανίλιας και περγαμόντου. Η καρδιά του αρώματος είναι η Βανίλια Μαδαγασκάρης, μία από τις καλύτερες και ακριβότερες ποικιλίες βανίλιας στον κόσμο. Η μοναδική και ξεχωριστή του μυρωδιά προσφέρει μία πινελιά στο παραδοσιακό γλυκό άρωμα με την προσθήκη λουλουδάτων τόνων. Δημιουργεί με αυτό τον τρόπο ένα φινετσάτο και ταυτόχρονα πλούσιο άρωμα.

Θα μπορούσατε να μας πείτε μερικά πράγματα για την συσκευασία;
Η συσκευασία του Tangier Vanille έχει εμπνευστεί από τα βορειαφρικανικά tribal print. Το ζωγραφισμένο στο χέρι σχέδιο με αποχρώσεις από καφέ και εκρού αντιπροσωπεύει τις νότες του αρώματος- σκούρα, εξωτικά στοιχεία που συνδυάζονται με βανίλια.

Top