April 22,
Earth Day

Hομορφιά είναι παντού - από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε έως το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε. Ως παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία της ομορφιάς, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της προστασίας του μέλλοντος της ομορφιάς και του πλανήτη μας. Ακριβώς όπως εδώ και πολλές γενιές ξεπερνάμε τα όρια της καινοτομίας και της επιστημονικής έρευνας για τα προϊόντα μας, έχουμε επίσης δεσμευτεί να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες που βοηθούν στην προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Αυτή την Ημέρα Της Γης, ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με τις προσπάθειές μας για βιωσιμότητα, τι έχουμε καταφέρει έως τώρα και ποια είναι τα σχέδιά μας, καθώς συνεχίζουμε να προσπαθούμε για τη δημιουργία ενός καλύτερου, πιο βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες δεκαετίες.

Συσκευασία

Η δέσμευσή μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον στην ομορφιά ξεκινά στον πυρήνα του brand μας: τα προϊόντα μας. Οι συνθέσεις των προϊόντων της Estee Lauder που γνωρίζετε και αγαπάτε, δεν ωφελούν μόνο την επιδερμίδα σας. Έχουμε δεσμευτεί, ώστε το 75-100% των συσκευασιών μας να πληρούν τουλάχιστον μία από τις 5 βασικές προϋποθέσεις (για τη διαχείριση απορριμμάτων) έως το 2025: ανακυκλώσιμο, αναπληρώσιμο, επαναχρησιμοποιούμενο, ανακυκλωμένο και ανακτήσιμο. Και έχουμε ήδη ξεκινήσει - τα skincare και makeup refills που διαθέτουμε βοηθούν στη μείωση περιττών απορριμμάτων.

Υπεύθυνες Πηγές

Η Estée Lauder έχει εξαιρετικά υψηλά πρότυπα σχετικά με τα συστατικά τα οποία θα χρησιμοποιούμε ή όχι στην παρασκευή των προϊόντων και εργαζόμαστε επιμελώς με σκοπό να προμηθευόμαστε από ένα ευρύ και ποικίλο δίκτυο προμηθευτών ανά τον κόσμο, με προσοχή στο πιθανό αντίκτυπο στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.

Συστατικά

Η "διαφάνεια" των συστατικών δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική  - και πάντα προσπαθούμε να εκπαιδεύουμε την κοινότητά μας σχετικά με εκείνα που αξίζουν μία θέση στο πρόγραμμα περιποίησής σας. Μπορείτε να βρείτε όλα τα συστατικά μας στις συσκευασίες μας. Αλλά οδηγήσαμε την εκπαίδευση ως προς τα συστατικά μας ένα βήμα παραπέρα. Το γλωσσάρι των συστατικών μας περιλαμβάνει συστατικά υψηλής απόδοσης καθώς και τα οφέλη τους στην περιποίηση της επιδερμίδας - ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς με ποιο τρόπο το κάθε προϊόν ωφελεί την επιδερμίδας σας.

Ενέργεια και Εκπομπές

Η διαδικτυακή εμπειρία αγορών είναι πρωταρχικής σημασίας, γι' αυτό είμαστε υπερήφανοι που αντισταθμίζουμε τις εκπομπές άνθρακα από τη ναυτιλία για κάθε παραγγελία στις ΗΠΑ που πραγματοποιείται στο esteelauder.com*. Esteelauder.com τροφοδοτείται επίσης από ανανεώσιμες πηγές ηλεκτρικής ενέργειας.*

Ενσωμάτωση και Ένταξη

Ο παγκόσμιος αντίκτυπός μας υπερβαίνει τις προσπάθειές μας για βιωσιμότητα. Ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους μας και για την προσφορά μας πίσω στον κόσμο. Προσπαθούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες γυναικών όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και από οποιοδήποτε υπόβαθρο.

Η Estée Lauder είναι μία εταιρεία που ιδρύθηκε από μία γυναίκα πρωτοπόρο, και η υποστήριξη των γυναικών βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ποιοι είμαστε. Ως υπερήφανος συνεργάτης του KWK, ενός μη-κερδοσκοπικού οργανισμού που ιδρύθηκε από την Karlie Kloss, η οποία αποτελεί παγκόσμιο εκπρόσωπο και πρεσβευτή της μάρκας, παρέχουμε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και χρηματοδοτούμενα κέντρα προγραμματισμού, με σκοπό να βοηθήσουμε τις γυναίκες να μάθουν πολύτιμες δεξιότητες  και να εξασκήσουν από πρώτο χέρι πως λειτουργεί η κωδικοποίηση στη βιομηχανία ομορφιάς.

*Η εταιρεία Estée Lauder Companies Inc. χρηματοδοτεί έργα μείωσης των εκπομπών, για την αντιστάθμιση των εκπομπών CO2e ως αποτέλεσμα των παραδόσεων του κέντρου εκπλήρωσης της Estee Lauder US στις διευθύνσεις παράδοσης των καταναλωτών μας (με εξαίρεση τις διαδικτυακές αγορές, τις παραλαβές από το κατάστημα και την αυθημερόν παράδοση). * Η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται για την τροφοδότηση του κέντρου δεδομένων στην Αμερική καλύπτεται από ανανεώσιμα πιστοποιητικά ενέργειας.

 

Top