Ας Δημιουργήσουμε Μαζί το Μέλλον της Ομορφιάς

Βλέπουμε παντού ομορφιά. Εδώ και πολλές γενιές. Και θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την ομορφιά για τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Εμπνευσμένοι από την ιδρύτρια μας, κα Estée Lauder, εκπροσωπούμε και εξυπηρετούμε με πάθος τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, οπουδήποτε και οποιεσδήποτε μπορεί να είναι. Αυτό σημαίνει ότι δεσμευόμαστε να δημιουργούμε προϊόντα που προσφέρουν την υψίστη ποιότητα και απόδοση, ενώ συγχρόνως παραμένουμε υπεύθυνοι, αξιόπιστοι και προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας.

Η υγεία και η ασφάλεια της παγκόσμιας κοινότητας Estée Lauder είναι υψίστης σημασίας. Το υπερβολικά υψηλά
πρότυπα μας οδηγούν να επανεξετάζουμε και να επανεκτιμούμε όλα τα προϊόντα που
διαθέτουμε στον κόσμο - από τα συστατικά που πρόκειται ή δεν πρόκειται να παρασκευάσουμε
έως τα προϊόντα που κερδίζουν τη θέση τους στο πρόγραμμα ομορφιάς σας. Από το 1946,
είμαστε η ηγέτιδα στην ανάπτυξη προϊόντων που βασίζεται στην καλύτερη απόδοση της
ομορφιάς και στην προσεκτική χρήση της χημείας. Μετρούμε την επιτυχία μας όχι
μόνο με τα δικά μας κορυφαία πρότυπα ασφαλείας, αλλά διασφαλίζοντας ότι πληρούμε
ή υπερβαίνουμε τις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις κυβερνητικών, ρυθμιστικών και
επιστημονικών φορέων παγκοσμίως, σε συνδυασμό με τις εξελισσόμενες προτιμήσεις των καταναλωτριών μας.

Η αποστολή μας θα είναι πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο σε όλους όσους
αγγίζουμε και να υποστηρίζουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Ως η ομώνυμη μάρκα των
The Estée Lauder Companies, συνεργούμε για το σήμερα και το αύριο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Διαφάνεια Συστατικών

Καταγράφουμε όλα τα συστατικά των προϊόντων μας στις αντίστοιχες σελίδες των προϊόντων στο esteelauder.gr, και κατά περίπτωση, όλα τα συστατικά τα οποία "δεν περιέχονται" στα προϊόντα μας.
Επιπλέον, διαθέτουμε ένα Γλωσσάρι Συστατικών με τα βασικά υψηλής-απόδοσης συστατικά και τα οφέλη τους για την επιδερμίδα για να σας παρέχουμε περαιτέρω εκπαίδευση για τα προϊόντα μας.

Βιώσιμη Συσκευασία

Έως το 2025, το 75-100% των συσκευασιών μας θα καλύπτουν τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω: ανακυκλώσιμα, αναπληρώσιμα, επαναχρησιμοποιούμενα, ανακυκλωμένα ή ανακτήσιμα. Για να επιτύχουμε αυτό το στόχο, θα αυξήσουμε τη δυνατότητα ανακύκλωσης από τους καταναλωτές με ανακυκλώσιμα υλικά στις συσκευασίες μας έως και 50%. Επίσης θα εξαλείψουμε την χρήση της μεγάλης ποσότητας χαρτιού στις συσκευασίες των προϊόντων, που τα περιβάλλουν ή που βρίσκονται μέσα σε αυτά, όπου αυτό είναι δυνατόν. Φιλοδοξούμε να έχουμε 100% το δικό μας “δάσος” με τις ίνες χαρτοκιβωτίων με την πιστοποίηση του συμβουλίου διαχείρισης των δασών έως το 2025.

Αναζήτηση Πηγών με Υπευθυνότητα

Αναζητούμε συστατικά και υλικά από όλο το κόσμο για να δημιουργήσουμε
τα προϊόντα μας, και συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ και ποικίλο δίκτυο
προμηθευτών. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε επιμελώς και με υπευθυνότητα
για την συλλογή των συστατικών αυτών και με προσοχή στις πιθανές
επιπτώσεις στους ανθρώπους και στο περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο,
στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση και ενίσχυση των πρακτικών συλλογής,
παραμένοντας παράλληλα ευαισθητοποιημένοι στις τοπικές κοινότητες
στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Οι πολιτικές και τα προγράμματά μας
ενσωματώνουν τις βαθύτατες αξίες μας και τη μακροχρόνια κληρονομιά
υπευθυνότητας.

Ενέργεια & Εκπομπές

Το 2020, οι Estée Lauder Companies πέτυχαν μηδενικές εκπομπές άνθρακα και χρήση ηλεκτρικής ενέργειας προερχόμενη από 100% ανανεώσιμες πηγές παγκοσμίως για άμεσες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η εταιρεία μας έχει εκπληρώσει επίσης το στόχο της να θέσει στόχους, επιστημονικά βασισμένους, για τη μείωση των εκπομπών Scope 1 ,2 και 3, βάζοντάς μας να αναλάβουμε ακόμα πιο αποφασιστική δράση κατά της κλιματικής αλλαγής. Επιπλέον οι Estée Lauder Companies εγκατέστησαν 4.244 φωτοβολταϊκά πάνελ στο Long Island, στη βιομηχανική ζώνη της Νέας Υόρκης και στις εγκαταστάσεις R&D κα πραγματοποίησαν μια Σύμβαση Αγοράς Ενέργειας για 22 κιλοβατώρες αιολικής ενέργειας από ένα αιολικό πάρκο στην Οκλαχόμα, η οποία θα καλύψει περισσότερο από το ήμισυ του παγκόσμιου ηλεκτρικού αποτυπώματος των εταιρειών με τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των γυναικών όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και υπόβαθρου και έχουμε πολλά προγράμματα σε εξέλιξη, καθώς και επιχορηγήσεις που εστιάζουν στους πυλώνες της υγείας και της εκπαίδευσης με αντίκτυπο στην ευημερία εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ως μέρος των εταιρειών Estée Lauder, η δέσμευση της μητρικής μας εταιρείας στην Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 89 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη της παγκόσμιας έρευνας, της εκπαίδευσης και των ιατρικών υπηρεσιών. Η μάρκα Estée Lauder είναι επίσης υποστηρίζει με πάθος τις γυναίκες εκεί όπου η ομορφιά διασταυρώνεται με την τεχνολογία. Μέσω της συνεργασίας μας με τη διεθνή εκπρόσωπό μας και πρέσβειρα της μάρκας Karlie Kloss και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Kode With Klossy, χρηματοδοτούμε τα ετήσια coding camps και παρέχουμε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στους αποφοίτους.

Το 2020, η Estée Lauder ξεκίνησε μια συνεργασία με το Ταμείο Νομικής Άμυνας της NAACP για την υποστήριξη του κινήματος Black Lives Matter, και είμαστε εδώ για θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να πραγματοποιούμε αλλαγές στην εσωτερική μας κουλτούρα, να παρέχουμε ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης στους έγχρωμους υπαλλήλους μας, και να δημιουργούμε ένα πιο αντιπροσωπευτικό εργατικό δυναμικό.

1. Η δέσμευση εκπομπών άνθρακα NetZero καλύπτει τις άμεσες επιχειρηματικές δραστηριότητες της ELC (Εκπομπές Scope 1 και Scope 2).
2. Για τους στόχους που βασίζονται στην επιστήμη, το έτος βάσης είναι το 2018 και το έτος ολοκλήρωσης είναι το 2030.

Top