Ενσωμάτωση & Ένταξη

Αγωνιζόμαστε να καλύψουμε τις ανάγκες γυναικών από όλες τις ηλικίες, εθνικότητες και υπόβαθρα. Τα προγράμματα και οι επιχορηγήσεις μας επικεντρώνονται στην υγεία και στην εκπαίδευση που επηρεάζουν εκατομμύρια.The Estée Lauder Emerging Leaders Fund

Η αποστολή του Estée Lauder Emerging Leaders Fund είναι να επαναπροσδιορίσει την ηγεσία υποστηρίζοντας μία νέα γενιά αναδυόμενων ηγέτιδων και να αμφισβητήσει τα στερεότυπα της ηγεσίας για το φύλο. Η χρηματοδότηση επενδύει σε παγκόσμιους οργανισμούς που παρέχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη ηγεσίας, καλλιεργούν υποστηρικτικές κοινότητες και υπερασπίζονται αναδυόμενεςς ηγέτιδες που έχουν ένα τολμηρό όραμα για αλλαγή. Το Estee Lauder Emerging Leaders Fund είναι μία φιλανθρωπική χρηματοδότηση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος, της Estée Lauder Companies, μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης με έδρα τις ΗΠΑ που έχει συσταθεί και απαλλάσσεται από φόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Kode With Klossy

Η Estée Lauder συνεργάστηκε με την Karlie Kloss για να ενισχύσει την υποστήριξη της μάρκας στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, Kode With Klossy και ανέπτυξε ένα πολύπλευρο πρόγραμμα για την εκπαίδευση, την έμπνευση και την καθοδήγηση των φοιτητών του καλοκαιρινού προγράμματος.

Στον παραδοσιακά ανδροκρατούμενο τομέα της τεχνολογίας, έχουμε επικεντρωθεί στην παρουσίαση της δικής μας κουλτούρας για την προώθηση της τεχνολογίας, ενσωματώνοντας στο πρόγραμμα περαιτέρω κορυφαίες γυναίκες ηγέτιδες στην τεχνολογία.

Εκστρατεία Κατά Του Καρκίνου Του Μαστού

Η Estée Lauder είναι η πρωτοπόρος μάρκα στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού (BCC) από την Estée Lauder Companies, οδηγώντας την αποστολή της BCC να δημιουργήσει έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού μέσω της υποστήριξης της έρευνας, της εκπαίδευσης και των ιατρικών υπηρεσιών. Για 30 χρόνια, είμαστε πόρος για την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου του μαστού, τη γνώση, τη δέσμευση και παρέχουμε στους καταναλωτές τρόπους να εκφράσουν την υποστήριξή τους.

Ένα πιο Όμορφο Μέλλον

Βιωσιμότητα

Η υγεία και ασφάλεια της παγκόσμιας κοινότητάς μας είναι υψίστης σημασίας.

Διαφορετικότητα

Η ομορφιά γιορτάζει όλα όσα μας κάνουν μοναδικούς.

Top