Βιωσιμότητα

Από το 1946, η Estée Lauder Companies αποτελεί ηγέτη στην ανάπτυξη προϊόντων που έχουν τις ρίζες τους στην καλύτερη απόδοση της ομορφιάς και της ευσυνείδητης χημείας. Η αποστολή μας θα είναι πάντα να αναδεικνύουμε το καλύτερο σε όλους όσους αγγίζουμε και να υποστηρίζουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Ως το ομώνυμο εμπορικό σήμα της Estée Lauder Companies, εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε όλα όσα κάνουμε σήμερα αλλά και όσα θα κάνουμε στο μέλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλονΔιαφάνεια Συστατικών

Καταγράφουμε όλα τα συστατικά των προϊόντων μας στις αντίστοιχες σελίδες των προϊόντων στο esteelauder.gr, και κατά περίπτωση, όλα τα συστατικά τα οποία "δεν περιέχονται" στα προϊόντα μας.
Επιπλέον, διαθέτουμε ένα Γλωσσάρι Συστατικών με τα βασικά υψηλής-απόδοσης συστατικά και τα οφέλη τους για την επιδερμίδα για να σας παρέχουμε περαιτέρω εκπαίδευση για τα προϊόντα μας.

Βιώσιμη Συσκευασία

Έως το 2025, το 75-100% των συσκευασιών μας θα καλύπτουν τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω: ανακυκλώσιμα, αναπληρώσιμα, επαναχρησιμοποιούμενα, ανακυκλωμένα ή ανακτήσιμα. Για να επιτύχουμε αυτό το στόχο, θα αυξήσουμε τη δυνατότητα ανακύκλωσης από τους καταναλωτές με ανακυκλώσιμα υλικά στις συσκευασίες μας έως και 50%. Επίσης θα εξαλείψουμε την χρήση της μεγάλης ποσότητας χαρτιού στις συσκευασίες των προϊόντων, που τα περιβάλλουν ή που βρίσκονται μέσα σε αυτά, όπου αυτό είναι δυνατόν. Φιλοδοξούμε να έχουμε 100% το δικό μας “δάσος” με τις ίνες χαρτοκιβωτίων με την πιστοποίηση του συμβουλίου διαχείρισης των δασών έως το 2025.

Αναζήτηση Πηγών με Υπευθυνότητα

Αναζητούμε συστατικά και υλικά από όλο το κόσμο για να δημιουργήσουμε
τα προϊόντα μας, και συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ και ποικίλο δίκτυο
προμηθευτών. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε επιμελώς και με υπευθυνότητα
για την συλλογή των συστατικών αυτών και με προσοχή στις πιθανές
επιπτώσεις στους ανθρώπους και στο περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο,
στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση και ενίσχυση των πρακτικών συλλογής,
παραμένοντας παράλληλα ευαισθητοποιημένοι στις τοπικές κοινότητες
στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Οι πολιτικές και τα προγράμματά μας
ενσωματώνουν τις βαθύτατες αξίες μας και τη μακροχρόνια κληρονομιά
υπευθυνότητας.

Ενέργεια & Εκπομπές

Το 2020, οι Estée Lauder Companies πέτυχαν μηδενικές εκπομπές άνθρακα και χρήση ηλεκτρικής ενέργειας προερχόμενη από 100% ανανεώσιμες πηγές παγκοσμίως για άμεσες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η εταιρεία μας έχει εκπληρώσει επίσης το στόχο της να θέσει στόχους, επιστημονικά βασισμένους, για τη μείωση των εκπομπών Scope 1 ,2 και 3, βάζοντάς μας να αναλάβουμε ακόμα πιο αποφασιστική δράση κατά της κλιματικής αλλαγής. Επιπλέον οι Estée Lauder Companies εγκατέστησαν 4.244 φωτοβολταϊκά πάνελ στο Long Island, στη βιομηχανική ζώνη της Νέας Υόρκης και στις εγκαταστάσεις R&D κα πραγματοποίησαν μια Σύμβαση Αγοράς Ενέργειας για 22 κιλοβατώρες αιολικής ενέργειας από ένα αιολικό πάρκο στην Οκλαχόμα, η οποία θα καλύψει περισσότερο από το ήμισυ του παγκόσμιου ηλεκτρικού αποτυπώματος των εταιρειών με τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ένα πιο Όμορφο Μέλλον

Ενσωμάτωση & Ένταξη

Αγωνιζόμαστε να καλύψουμε τις ανάγκες γυναικών από όλες τις ηλικίες, εθνικότητες και υπόβαθρα.

Διαφορετικότητα

Η ομορφιά γιορτάζει όλα όσα μας κάνουν μοναδικούς.

Top