Δημιουργούμε μία Γενιά Αναδυόμενων Ηγετών που Επαναπροσδιορίζουν την Ηγεσία

"Είναι η επιμονή. Είναι αυτό το συγκεκριμένο πνεύμα που σε αναγκάζει να ξεπερνάς τον εαυτό σου όταν η κούραση είναι ακόμα πιο έντονη. Είναι αυτή η ποιότητα που σε αναγκάζει να επιμείνεις, να βρεις τη διαδρομή γύρω από τον πέτρινο τοίχο."
– Estée LauderΗ Αποστολή Μας

Η εταιρεία μας επαναπροσδιορίζει την ηγεσία για περισσότερο από 75 χρόνια. Ξεκίνησε με την ιδρύτριά μας, την κυρία Estée Lauder, η οποία διατάραξε τη βιομηχανία της ομορφιάς σε μία εποχή που λίγες γυναίκες εργάζονταν έξω από το σπίτι, και ακόμα λιγότερες ξεκινούσαν τη δική τους επιχείρηση. Η κυρία Estée πάντα πίστευε στη δύναμη των γυναικών και τις ενθάρρυνε, όπως έχει πει η ίδια, "Να γνωρίζετε τις απεριόριστες δυνατότητές σας." Η κληρονομιά της μας δείχνει τι μπορεί να επιτύχει μία γυναίκα με όραμα.

Αν και η ιδρύτριά μας ήταν μία από εκείνες που άνοιξαν το δρόμο για τις γυναίκες ηγέτιδες σε όλο τον κόσμο, τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις στην ηγεσία εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να αφήνουν τις γυναίκες σε ένα ιδιαίτερο μειονέκτημα, και οι επιπτώσεις φτάνουν πολύ πιο πέρα από την αντίληψη. Μέσα από μία αποκλειστική παγκόσμια ερευνητική μελέτη περισσότερων από 5.700 γυναικών και ανδρών, ανακαλύψαμε ότι τα 3 κορυφαία χαρακτηριστικά που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιθυμούν να χαρακτηρίζουν έναν ηγέτη είναι ακεραιότητα, αφοσίωση και αξιοπιστία - προσόντα που συναντάμε σε όλα τα φύλα. Θεωρούμε πως αυτά είναι ισοδύναμα στις μέρες μας με την κινητήριο δύναμη της κυρίας Estée, και συνεχίζουν να βρίσκονται στην καρδιά του brand μας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η ισότητα στην ηγεσία;

Γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες διαθέτουν ό,τι χρειάζεται για να είναι ηγέτιδες - και τα παγκόσμια δεδομένα μας το αποδεικνύουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, μέσω του Estée Lauder Emerging Leaders Fund, βοηθάμε να ξαναγραφτεί το αφήγημα για την ηγεσία: όχι μόνο μέσω της υπεράσπισης, αλλά μέσω μιας βαθιάς εμπειρίας κατάρτισης στην ηγεσία που αποσκοπεί στο να βοηθήσει τις γυναίκες να αυτοπροσδιοριστούν ως ηγέτιδες.

Οι Πράξεις Μας

Η αποστολή του Estée Lauder Emerging Leaders Fund είναι να επαναπροσδιορίσει την ηγεσία με την υποστήριξη μίας νέας γενιάς αναδυόμενων ηγετών και να αμφισβητήσει τα στερεότυπα του φύλου που υπάρχουν στις τρέχουσες προσδοκίες της ηγεσίας. Οι προσπάθειες της χρηματοδότησης επικεντρώνονται σε 3 πυλώνες:

Καθηλωτικές Εμπειρίες Ηγεσίας

Για να βοηθήσει γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα να αυτοπροσδιοριστούν ως ηγέτιδες.

Καθοδήγηση και Δημιουργία Κοινότητας

Για να καλλιεργήσει υποστηρικτικές κοινότητες που συντηρούν την πρόοδο των γυναικών.

Υπεράσπιση

Για να αλλάξει τη συζήτηση σχετικά με την ηγεσία και να αμφισβητήσει τις αντιλήψεις για το τι σημαίνει να είσαι ηγέτης.

Το Estée Lauder Emerging Leaders Fund είναι μία φιλανθρωπική χρηματοδότηση του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος, της Estée Lauder Companies, μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης με έδρα τις ΗΠΑ που έχει συσταθεί και απαλλάσσεται από φόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.


Μάθετε Περισσότερα για τη Συνεργασία μας με το Vital Voices

Ένα πιο όμορφο μέλλον

Βιωσιμότητα

Η υγεία και ασφάλεια της παγκόσμιας κοινότητάς μας είναι υψίστης σημασίας.

Ενσωμάτωση & Ένταξη

Αγωνιζόμαστε να καλύψουμε τις ανάγκες γυναικών από όλες τις ηλικίες, εθνικότητες και υπόβαθρα.

Διαφορετικότητα

Η ομορφιά γιορτάζει όλα όσα μας κάνουν μοναδικούς.

Top