ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΣ
ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ

Ο οδηγός σας για να μάθετε τις πρόσφατες τάσεις,
συμβουλές και προτάσεις προϊόντων γι' αυτή την εποχή.


Το Μήνυμα του Εκδότη

'Ηρθε η ώρα να το πούμε: το Καλοκαίρι είναι εδώ! Η θερμοκρασία ανεβαίνει, μαζί και η διάθεσή μας. Καλωσορίζουμε ξανά την ξεχασμένη ερώτηση που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα θεωρούσαμε δεδομένη: Ποια είναι τα σχέδιά σας;

Ετοιμαστείτε να γλιστρήσετε σε ένα ξεχασμένο outfit, εφαρμόστε το φτερωτό eyeliner και αρωματιστείτε με ένα άρωμα που εντυπωσιάζει. Είναι η εποχή για να δείξετε τη διάθεσή σας με μακιγιάζ, να καθίσετε για brunch σε τραπέζια δίπλα στο πεζοδρόμιο και ίσως ακόμη να χορέψετε στο κέντρο των dance floors!

Αλλά αυτό το καλοκαίρι, δίνουμε επίσης μία υπόσχεση στον εαυτό μας. Όταν νοσταλγούμε τις μέρες της ήρεμης χειμερινής φροντίδας ή νιώθουμε καταβεβλημένοι από πολλά σχέδια, θα τιμήσουμε αυτό το συναίσθημα και θα εκτιμήσουμε τις στιγμές που φυλάσσονται μόνο για εμάς. Θα φορέσουμε μία αφράτη ρόμπα, θα φροντίσουμε την επιδερμίδα μας με ορούς και κρέμες και θα απολαύσουμε τις ήσυχες νύχτες στο σπίτι.

Επειδή τώρα βλέπουμε ότι είναι πραγματικά πολύ όμορφη η ισορροπία μεταξύ του να κάνεις πολλά πράγματα και να μην κάνεις τίποτα απολύτως.
 
Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στην ομορφιά;
 

WITH LOVE & LIPSTICK,
ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ESTÉE

Σ'ΑΥΤO ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ…

Να ανακαλύψετε τα απαραίτητα προϊόντα για το μακιγιάζ, συμβουλές εφαρμογής και looks που σας εμπνέουν για να περάσετε το Καλοκαίρι εκτός σπιτιού.

Νοσταλιγική "Φροντίδα-του-Εαυτού"

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας προϊόντα και το πρόγραμμα περιποίησης που θα διατηρήσουν την επιδερμίδα σας σε ισορροπία—ακόμη και όταν το ημερολόγιο σας είναι γεμάτο υποχρεώσεις.
Top