ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΈΝΑ

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
ΟΜΟΡΦΙΑΣ


 

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

Καθώς επιστρέφουμε σε ένα κανονικό πρόγραμμμα καθημερινότητας, ο χρόνος που διαθέτουμε για την προσωπική μας φροντίδα μειώνεται. Αλλά μην αγχώνεστε, είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς να διατηρήσετε τις συνήθειες που αποκτήσατε περνώντας χρόνο στο σπίτι #stayhome με το νέο αγαπημένο μας τρόπο προσωπικής φροντίδας όταν ο χρόνος πιέζει: ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ… ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Είπε κάποιος για κίνηση σε ώρες αιχμής; Μίλησε κάποιος για μποτιλάρισμα; Διαλέγετε ένα εμφανίσιμο ρούχο και βγαίνετε από την πόρτα πριν τις 8 το πρωί; Πώς το κάναμε αυτό στο παρελθόν και ακολουθούσαμε και μια ρουτίνα ομορφιάς;

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

Έχουμε την τέλεια ρουτίνα ομορφιάς 2- βημάτων που μπορείτε να εφαρμόσετε (σχεδόν) οπουδήποτε! Χρησιμοποιήστε το εύκολο απλικατέρ του Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer για να εφαρμόσετε μια γραμμή στην εσωτερική γωνία των ματιών. Με καθαρά χέρια, ταμπονάρετε απαλά κάτω από τα μάτια με το (απολυμασμένο) δάχτυλό σας. Ολοκληρώστε με ένα πέρασμα από τη Sumptuous Rebel Mascara—το μικρό βουρτσάκι τονίζει τις βλεφαρίδες με ένα μόνο πέρασμα. Και κάπως έτσι, είστε έτοιμη για να ξεκινήσετε.

ΧΩΡΙΣ
ΦΙΛΤΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ…
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ

Σε ποιούς θα λείψουν τα "θολά" εφέ του Zoom; Τώρα που που θα συναντιώμαστε διαζώσης, αναζητούμε εναλλακτικές λύσεις που θα αντικαταστήσουν τα αγαπημένα μας φίλτρα.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

Πριν το πρωινό μακιγιάζ, εφαρμόστε το ΝΕΟ Perfectionist Pro QD Multi-Zone Wrinkle Shot. Με Υαλουρονικό Οξύ και οπτικούς παράγοντες που "σβήνουν" τις ατέλειες, αυτό το καινοτόμο προϊόν "γεμίζει" στη στιγμή τις λεπτές, επιφανειακές γραμμές ξηρότητας χαρίζοντας πιο λεία όψη χωρίς φίλτρα.

ΣΤΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ…
ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Η επιστροφή των γευμάτων στο γραφείο, η τρελή επιδρομή στις αίθουσες συνεδριάσεων, η συλλογή παπουτσιών κάτω από το γραφείο. Η ζωή στο γραφείο μπορεί να προκαλεί άγχος.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

Καθιερώνουμε το ΦΤΔΣΕΟ (Φέρτε τα δικά σας εργαλεία ομορφιάς) στο γραφείο. Όταν έχετε μια στιγμή χαλάρωσης στο γραφείο, αναζητήστε τα αγαπημένα μας εργαλεία που χαρίζουν δροσιά —το Re-Nutriv Ultimate Facial Massager και το Cryo-Steel Wand Applicator από το Advanced Night Repair Eye Matrix. Και τα δύο βοηθούν στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας. Και τα δύο δημιουργούν μια απολαυστική στιγμή χαλάρωσης — ακόμη και μέσα στο γραφείο.

ΞΕΝΥΧΤΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ…
ΣΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ

Ξέρετε τη φράση: Ένα τελευταίο ποτό! Όλοι έχουμε πέσει στην παγίδα της ευτυχισμένης στιγμής που μας κάνει να νιώθουμε ΚΑΙ να φαινόμαστε κουρασμένοι το επόμενο πρωί. Κάντε ένα διάλειμμα ομορφιάς που θα χαρίσει  λαμπερή επιδερμίδα με όμορφη ορατή ζωντάνια!

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ!

Εφαρμόστε τη λοσιόν Micro Essence Treatment σε όλο το πρόσωπό σας με τα χέρια ή με ένα βαμβάκι. Η Micro Essence ενεργοποιεί και ενισχύει τη δομή της επιδερμίδας για να αποκαλύψει  νεανική, αγγελική λάμψη. Χαρίζει απαλή, γεμάτη, λαμπερή επιδερμίδα με αναζωογονημένη, ανανεωμένη, εξισορροπημένη αίσθηση και έτοιμη για να αδράξει την ημέρα, στη στιγμή!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
ESTEE EXPERTS

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Περιηγηθείτε σε άλλες ιστορίες.

Top