ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ

ΑΡΩΜΑ


ΑΓΑΠΗΤΟ ΑΡΩΜΑ,

Σ' ευχαριστούμε που μας παρακίνησες όταν ήμασταν ακίνητοι, που μας συνέδεσες όταν ήμασταν μόνοι και μας σήκωσες όταν ήμασταν στα κάτω μας. Αποδράσαμε από τα σπίτια μας μέσα από τα τριανταφυλλένια μονοπάτια σου, ανάμεσα σε ροδαλείς ερήμους και φεγγαρόλουστα δάση. Δημιούργησες μαγεία μέσα στα εγκόσμια. Γέμισες τις αισθήσεις μας με αισιοδοξία, με χαρά.
Ήσουν ένα ουράνιο τόξο σ' ένα γκρίζο, αδύναμο σκηνικό.
Πιθανότατα μόνο η τέχνη και το άρωμα μπορεί να διαθέτουν αυτή τη δύναμη.

Ανακαλύψτε τα αρώματα που συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν, να ανεβάζουν τη διάθεση μας, και να μας αγκαλιάζουν με ζεστές αναμνήσεις -

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΑΠΌ ΜΑΓΕΙΑ.

Η συλλογή Πολυτελών Αρωμάτων θα σας μεταφέρει σε μυστικούς κήπους και ηλιόλουστα παλάτια ψηλά στον ουρανό. Φτιαγμένα με τα καλύτερα συστατικά και εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, και τα οκτώ αρώματα δημιουργήθηκαν για να σας συγκινήσουν.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.

Ένα εμβληματικό άρωμα από τo λανσάρισμά του το 1984, το Beautiful, φοριέται από νύφες, περνά από γενιά σε γενιά και έχει δωριστεί σε αμέτρητες Γιορτές της Μητέρας. Αυτό το άρωμα από 1.000 λουλούδια περιέχει ρομαντικές νότες από Τριαντάφυλλο, Κρίνα, Τουμπερόζα και Άνθος Πορτοκαλιού.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

Το ΝΕΟ Magnolia Intense είναι απίστευτα παθιασμένο και πονηρά μεθυστικό. Αυτό το άρωμα θα σας επιτρέψει να νιώθετε τόσο ακαταμάχητη όσο το άνθος Magnolia όταν συναντάται με πλούσια ξύλα και μεθυστική χρυσαφένια βανίλια.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

Περιηγηθείτε σε άλλες ιστορίες.

Top