Ομορφιά: Insider Tips

Ιδανική
Βραδινή Ρουτίνα


Η Robin Black, Makeup Artist, φωτογράφος και blogger του Beauty is
Boring, σας παρουσιάζει την τέλεια βραδινή ρουτίνα περιποίησης.
Είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να ετοιμαστείτε για το κρεβάτι.


Η αναζήτηση της τέλειας βραδινής ρουτίνας περιποίησης μπορεί να αποδειχθεί περιπετειώδης. Η μία ενυδατική μπορεί να σας φαίνεται πολύ «βαριά», η άλλη πολύ «ελαφριά» - χρειάζεται αρκετές προσπάθειες και δοκιμές για να βρείτε την «απόλυτη» ενυδατική σας κρέμα. Επιπλέον, με την πληθώρα των προϊόντων περιποίησης – μάσκες για κάθε κατάσταση δέρματος, έλαια για extra λάμψη, ορούς, lotions και toners σε αφθονία – δεν είναι αξιοπερίεργο που νιώθουμε λίγο χαμένοι.

Ευτυχώς, έχουμε τη βοήθεια της makeup artist, φωτογράφου, και όπως αυτό-αποκαλείται «skincare fanatic», Robin Black από το blog «Beauty Is Boring». Μετά από χρόνια σε φωτογραφήσεις των μεγαλύτερων editorial, επιδείξεις μόδας και κόκκινα χαλιά, έχει δει από κοντά όλα τα ιδανικά στοιχεία που χρειάζεται να συνδυάσεις για να έχεις τέλειο δέρμα. Σίγουρα, το makeup βοηθάει στο αποτέλεσμα, αλλά αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι είναι ότι αυτό που παίζει το βασικό ρόλο για μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα, είναι η περιποίηση της. Γι’ αυτό η Black περιόρισε τη ρουτίνα περιποίησης μας σε τέσσερα απαραίτητα βήματα, που μπορούμε να κάνουμε κάθε βράδυ για να βοηθήσουμε το δέρμα μας να είναι στην καλύτερή του εκδοχή.

Δείτε τη ρουτίνα περιποίησης παραπάνω, και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα videos. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη Black και τη δουλειά της, διαβάστε στο beautyisboring.com.

Αγοράστε τα Προϊόντα

Top